PIAGAM KANTIN SMKKBSR PDNS

PIAGAM KANTIN SMKKBSR PDNS
1. Menyediakan makanan yang halal dan bersih untuk mengelakkan keracunan makanan.
2. Menyediakan makanan yang seimbang dan berkualiti untuk melahirkan pelajar yang sihat dan cergas.
3. Menetapkan harga makanan dan minuman yang berpatutan.
4. Mengutamakan keperluan pelanggan.
5. Berusaha meningkatkan mutu perkhidmatan dan layanan mesra pelanggan.
6. Sentiasa mematuhi garis panduan pengendalian kantin yang ditetapkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan Kementerian Pendidikan Malaysia.

Wednesday

Aktiviti Pelajar Sempena Minggu Kebersihan Dan Keselamatan Makanan.

Ceramah 'Kesedaran Denggi'















Pertandingan mewarna makanan berkhasiat sempena minggu kesihatan dan kebersihan makanan.



Pelajar menyertai kuiz berkaitan kesihatan dan kebersihan makanan.


Pelajar menyampaikan informasi tentang ciri-ciri makanan yang bersih dan selamat.









No comments:

Post a Comment